top of page
franky-ostyn-rides-his-actros-1951-for-stekelorum-940-04.jpg

STEKELORUM IN OOSTVLETEREN (WEST-VLAANDEREN), UW FLEXIBELE PARTNER IN FCA-, PAPIER- EN GROENTETRANSPORT

EEN COMPLETE SERVICE IN TRANSPORT

Stekelorum verzorgt al jarenlang betrouwbare transportdiensten op maat voor ondernemingen. Ons uitgebreide wagenpark bevat opleggers en kippers die uw cargo vlot en veilig ter plaatse brengen. Ons gemotiveerde team van ervaren chauffeurs beheerst al onze voertuigen perfect en staat garant voor een flexibele aanpak van uw vervoersopdrachten. Hun zuinige, efficiënte rijstijl en onze strikte planning maken zijn de perfecte oplossing voor uw transportvraag. Ons transportbedrijf (West-Vlaanderen) beschikt over een wagenpark van 25 voertuigen.

Afhankelijk van uw lading kunnen we een beroep doen op:

  • opleggers tot 80m3

  • kippers met een laadcapaciteit tot 65m3

  • opleggers (walking floor) met een laadcapaciteit van 90m3, perfect geschikt voor uw volume- en palletgoederen

  • een camion-remorque

Wij bieden u een complete transportservice op maat van uw noden. Dé oplossing voor uw transport in West-Vlaanderen.

Anker 1
4305982.jpg

VERVOER VAN RECYCLAGE
MATERIALEN EN PAPIER

Stekelorum is eveneens gespecialiseerd in het vervoer van recyclagematerialen en papier. Niet alleen oud papier, dat we voor verwerking transporteren, maar ook nieuw papier zoals bobijnen of het transport van papier naar drukkerijen.

Voor de afvoer van oud papier en recyclagematerialen zijn we dé professionele partner bij uitstek. Dankzij ons OVAM-certificaat bent u zeker van een correcte afhandeling van uw oud papier.

Wilt u meer weten over onze diensten of zoekt u een transportpartner voor uw FCA-, papier- of groentetransporten in West-Vlaanderen? Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken!

FCA-TRANSPORT VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN

Onze FCA-transportdiensten blinken uit in een hoogwaardige afhandeling en beantwoorden aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. We respecteren alle vereisten die de wetgever en de sector opleggen om het transport van uw diervoeders onberispelijk te laten verlopen.

We bieden u een ultramodern wagenparkaan, dat volledig voldoet aan de strengste HACCP-normen. Het resultaat? U geniet niet alleen van een vlotte en flexibele aanpak, maar ook van de zekerheid dat uw diervoeders getransporteerd worden op een uiterst hygiënische en correcte wijze.

Anker 2

TRANSPORT VAN GROENTEN MET RESPECT VOOR HYGIËNE EN VERSHEID

Wanneer u verse groenten van het veld naar de fabriek wilt transporteren, zoekt u een vervoerspartner die over een ruime ervaring én de correcte vrachtwagens beschikt. Dit vervoer hoort immers te verlopen volgens uiterst strenge regels op het gebied van hygiëne en koeling. Ons wagenpark is perfect uitgerust om uw groentetransport tot in de kleinste details te verzorgen. Ook bio-groenten transporteren we zonder probleem.

franky-ostyn-rides-his-actros-1951-for-stekelorum-940-02.jpg
fcalogo_464.png

CONTACTEER ONS

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN OF ZOEKT U EEN TRANSPORTPARTNER VOOR UW FCA-, PAPIER- OF GROENTETRANSPORT IN WEST-VLAANDEREN?

Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken!

bottom of page